Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, içalışverişiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar silme size özeldir. Fakat gine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç yer var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde içmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme ülke inşaatı Karayip purolarda içmeden önce nemliliğini denetçi etmek gerekir. Bu Toscanello için uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı gönen oranlarında içmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneyim yönılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi müstelzim önemli bir kural var. Puro yalnızca ama yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her devir evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalın puroya direk ulaşım etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı alya döndüğünde kızartma alışverişlemini saksıardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 kadar eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu alışverişlemi yaparken bütün ayağın müsavi yanması gerektiği için puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 kadar döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna saf alevli çakmalara için bir zaman henüz uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu yol çakmaklar çok yüksekdür ve bir tomar benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma alışverişlemi saf alevli çakmaklarla, bir zaman devir alabilir. Bu süre size saat kaybı gibi bölümükebilir ama puro götürüm ve çalışma ister. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma alışverişleminden sonra aykırı çevirip cebinünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya uçukçe esir üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bukanak kıpkırmızı ise yakma alışverişlemini saksıarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yanı tam yanmamışsa, yani bütün bukanak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu munsapınıza gdolayın. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük nefes henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yeğniçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz içime apiko. Pekâlâ evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke içilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azcaından 40 saniye gözetmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi içmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı içimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı içmeye devam ederseniz, puro o derece çığlıklaşır ki hiç içilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Esrar uçukçe ağıza doldurulur ve lezzet alıcıların dumanla ikazlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca ilişik gösterdiğinizin bir alışverişaretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun için kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim içtiğim Toscanello için yeniden yakma sorun oluşum etmez. Fakat el inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda yaslılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlak şarka olan 2 kuralı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın hararet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 kadar arasında olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Konut ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Ancak bittabi şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza âlemını yaratmanız ülküsel olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile kontralaşmazsınız. Saklama âlemı sıcaklığında üs sorun âlemın ilgisiz bileğil bir tomar har olmasıdır. Çünkü muhafaza âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise muhafaza âlemının nemidir. Bağıl nemin ülküsel aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ gönen muhafaza âlemı sıcaklığına için trok gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza âlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülküsel olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir esir geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca esir geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza âlemının esir geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu içindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak için anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak mutlak esir geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En hayırlı humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları mutlak esir geçirmedikleri için sair rakiplerine koskocaman ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Zanechajte komentár

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.