Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğermaslahatiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar baştan sona size özeldir. Fakat yeniden bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu alfabemda hasetn her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Etme Namahrem özümlemeı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini kontrolör kılmak gerekir. Bu Toscanello ciğerin muteber bileğil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı gönen oranlarında ciğermeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneyim katılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken hayati bir şart şurt var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz nârle yakılır! Puro her dem evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde andıran. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalın puroya direk değinme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş on ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her canipı kırmızıya döndüğünde kızartma maslahatlemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 rütbe eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu maslahatlemi yaparken bütün ayağın hemayar yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 rütbe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara gereğince beş on daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu usul çakmaklar çok güçlüdür ve zait andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma maslahatlemi katıksız alevli çakmaklarla, beş on dem alabilir. Bu süre size saat kaybı kadar dideükebilir yalnız puro sabır ve çalışma ister. 5- İyi Yandığını Kontrolör Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma maslahatleminden sonrasında pahal çevirip didarünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün fut kıpkırmızı ise yakma maslahatlemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her canipı tam yanmamışsa, doğrusu bütün fut kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü ufak tefek soluk daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz ciğerime amade. Peki evet siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni ciğerilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azından 40 saniye intizar etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar ciğermeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o derece üzücülaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Kötü hoppaçe ağıza doldurulur ve zevk kameraların dumanla uyartılmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az ilgi gösterdiğinizin bir maslahataretidir. Sönen puronun küllerini sıkıca temizleyin. Bunun ciğerin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkıca temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin yeniden yakma mesele oluşum etmez. Fakat namahrem özümlemeı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda yaslılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesin şgeri olan 2 şart şurtı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın hararet değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 rütbe beyninde evetğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Ev bark ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Lakin elbette eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama düzlemını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile karşılaşmazsınız. Saklama düzlemı sıcaklığında soy mesele düzlemın ilgisiz bileğil zait sıcak olmasıdır. Çünkü saklama düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise saklama düzlemının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette gönen saklama düzlemı sıcaklığına gereğince trampa gösterecektir ve bu yüzden bile saklama düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise herhangi bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama düzlemının çekicilik geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu ciğerindeki gönen ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak kesin çekicilik geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yavuz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesin çekicilik geçirmedikleri ciğerin öbür rakiplerine balaban üstelik atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Zanechajte komentár

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir