Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sinemedarımaişetiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar ağız ağıza size özeldir. Ancak yine bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Eloğlu imalı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini denetçi buyurmak gerekir. Bu Toscanello sinein geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı nem oranlarında sinemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da sınama huzurılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken yaşamsal bir kural var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her gün evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yakın. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alaz puroya dikme kontak etmemelidir. Ateşli maviliği purodan bir zaman ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı alya döndüğünde kızartma medarımaişetlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 nokta eğimle, aleve tam kontak etmeyecek şekilde tutun. Bu medarımaişetlemi yaparken tüm ayak tabanığın hemayar yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda ahenkli bir şekilde 360 nokta döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara göre bir zaman henüz uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu suret çakmaklar çok takatlidür ve şu denli yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma medarımaişetlemi doğal alevli çakmaklarla, bir zaman gün alabilir. Bu süre size saat kaybı kabil delikükebilir yalnız puro götürüm ve say lüzum. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma medarımaişetleminden sonra elverişsiz çevirip cebinünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe tarz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm kadem kıpkırmızı ise yakma medarımaişetlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yüzı tam yanmamışsa, yani tüm kadem kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kavşakınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki değersiz soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Ferahçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz sineime amade. Peki evet siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni sineilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye memul etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil sinemeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hoppadak hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o derece yaralaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Kötü hafifçe ağıza doldurulur ve tat kameraların dumanla uyartılmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca ilişki gösterdiğinizin bir medarımaişetaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun sinein kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein yine yakma mesele oluşum etmez. Ancak oba imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda meraret hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro nitelikli bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve banko şense olan 2 kuralı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın suhunet değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 nokta arasında olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Ev ortamında bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Lakin bittabi eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama vasatını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek mesele ile mukabillaşmazsınız. Hıfız vasatı sıcaklığında asıl mesele vasatın antipatik bileğil şu denli hamam olmasıdır. Çünkü saklama vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise saklama vasatının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Nasıl nem saklama vasatı sıcaklığına göre varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile saklama vasatı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir tarz geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca tarz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama vasatının tarz geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu sineindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlamlayacak banko tarz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En uygun humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları banko tarz geçirmedikleri sinein öteki rakiplerine heybetli üstelik atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Zanechajte komentár

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir