Puromuz2.com: Ucuz Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, muhtevaaksiyoniniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar silme size özeldir. Fakat yeniden de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde muhtevameyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Baskı inşaatı Karayip purolarda muhtevameden önce nemliliğini kontrolör geçirmek gerekir. Bu Toscanello muhtevain makbul değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı nem oranlarında muhtevameyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneyim semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim dirimsel bir kaide var. Puro sadece ama sadece kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her saat ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve alaka ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alev puroya düver değme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş on uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yüzı kırmızıya döndüğünde kızartma aksiyonlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 mertebe eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken tüm ayak tabanığın yeksan yanması gerektiği muhtevain puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 mertebe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara bakarak beş on elan uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu vadi çakmaklar çok forsludür ve bir tomar doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma aksiyonlemi tabii alevli çakmaklarla, beş on saat alabilir. Bu süre size aralık kaybı kabil basarükebilir ama puro çıdam ve emek ister. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonra ters çevirip yüzünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe alım üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm göl ayağı kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yüzı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki tüm göl ayağı kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz nefes elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yavaşçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz muhtevaime hazır. Peki ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak muhtevailmeli. Alacağınız her nefes beyninde en azcaından 40 saniye gözetmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil muhtevameye çaldatmaışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı muhtevaimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı muhtevameye devam ederseniz, puro o denli kırıcılaşır ki hiç muhtevailemeyecek duruma gelebilir. Bayağı bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Esrar belli belirsizçe ağıza doldurulur ve dilsiz azrailların dumanla uyartılmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca ilişki gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini bir güzel temizleyin. Bunun muhtevain kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri bir güzel temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim muhtevatiğim Toscanello muhtevain tekrar yakma iş örgütleme etmez. Fakat yurt inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda meraret hissedeceğinizi delalet etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl ayrıca elan uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kesinlikle şgeri olan 2 kaideı medlulız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın hararet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 mertebe beyninde olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Aşiyan ortamında bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Lakin bittabi eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama havaını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek iş ile muhaliflaşmazsınız. Saklama havaı sıcaklığında töz iş havaın itici değil bir tomar sıcak olmasıdır. Çünkü saklama havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama havaının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ nem saklama havaı sıcaklığına bakarak mübadele gösterecektir ve bu yüzden de saklama havaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir alım geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca alım geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama havaının alım geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu muhtevaindeki nem ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak muhtevain anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak kesinlikle alım geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En düzgün humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle alım geçirmedikleri muhtevain başka rakiplerine cesim ayrım atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Zanechajte komentár

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir